fredag den 20. april 2012

Endnu en flot overspringer



De der kender Milivoj Saric ved, at han tilbringer rigtig megen tid på kysten, og flid belønnes som bekendt før eller siden, og således også for Milivoj, der har haft en af de bedre dage på kysten. Han trodsede nemlig meteorologernes varsel om østenvind, og fandt en kystplads med god røre i vandet, og dermed også dejligt uklart vand.
Da fisketuren var slut kunne Milivoj gøre regnskabet op med i alt 6 fisk, heraf 5 blanke og en stor nedgænger på ca. 75 cm, som naturligvis blev genudsat. Kronen på værket var imidlertid en flot blank overspringer på 4,5 kilo fordelt på kun 70 cm. Fisken faldt for en 20 grams Bornholmerpil i tobisfarven, og det er den anden fisk Milivoj fanger i den kaliber i løbet af dette forår.

Der er blevet længere mellem fiskene, JA - og der skal virkelig arbejdes for sagen, JA - og især i dette forår, hvor vandtemperaturen fik et dyk på et kritisk tidspunkt, men fiskene er derude, det er nu igen slået fast med syvtommers søm. Men man skal jo selvfølgelig være derude - ganske ligesom Milivoj er det - så skal fiskene nok komme.

Milivoj er altså ikke én af dem der fuldstændig har mistet modet efter at have læst en af de mange "tudetråde" på f.eks. 123nu om manglende fisk - eller snarere manglende evner til at finde fiskene - han klør på og fanger fisk - og det er vejen frem.

Tillykke med endnu en flot blankfisk!

1 kommentar:

  1. Tillykke til Mili, som jeg har mødt en hel del gange og jeg ved han er meget udholdende og får dækket en hel del vand. Han kommer ikke sovende til sine imponerende fangster.

    MvH Raymond Holm

    SvarSlet